Wedstrijd verslag van HDS F4 – SVL F2

06-12-2013 12:56
Wedstrijd verslag van HDS F4 – SVL F2 9:00.

Na dat we in Leersum aangekomen waren hadden we een lange warming op.
Om 09:10 begon pas de wedstrijd omdat we scheidsrechters examen hadden per helft 2 scheidrechters.
De aftrap is genomen en we gaan gelijk in de aanval en spelen weer lekker veel op de helft van de tegenspelers.
Na zo`n 16 minuten aanvallend spelen, komt er een voorzet en de bal wordt meegenomen en er wordt geschoten.
Goallllll 0 – 1 Voor SVL en de tegen stander mag uit nemen en we nemen direct de bal weer over en gaan weer in de aanval.
De scheids fluit en de tussen stand is 0 – 1 even water gedronken en nieuwe tactieken besproken.

De tweede helft gaat beginnen en wij mogen aftrappen en gaan meteen weer in de aanval en in de 10 de minuut Goal 0 – 2.
De tegen stander mag uit nemen en gaan in de aanval en breken door onze verdediging heen scoorde 1 – 2.
Wij mogen weer aftrappen en gaan in de aanval, maar de tegenstander neemt de bal weer over en komen in
ons strafschop gebied en knallen op de goal en scoren de stand is nu 2 – 2.
We ver volgen de wedstrijd maar de tegen standers hebben weer de bal en schieten , wauw wat wordt die bal
goed gestopt door onze keeper wat een spannende wedstrijd de keeper krijgt de ene na de andere bal
voor zijn doel maar hij houd ze allemaal.
De laatste minuten zijn in gegaan en we gaan weer in de aanval er wordt weer mooi over gespeeld en de bal wordt,
buiten om meegenomen en wordt voorgegeven en schieten Goalll 2 – 3.
Wat een spanning de tegen stander heeft de bal en wil in de aanval gaan maar de scheidsrechter fluit de wedstrijd af.
We denken dat dit tot nu toe de spannendste wedstrijd was  van het seizoen de eindstand van de wedstrijd is 2 – 3.
Lekker gedouche en wat gedronken in de kantine en sinterklaas had nog een grote envelop in de schoen
achter gelaten voor de spelers van F2 en wenste de kinderen veel succes met de volgende wedstrijden.

Weer uitstekend en sportief gespeeld Meisjes en Jongens van de F2.