Wedstrijd verslag SVL F2 - CDW F8 8 - 3 - 2014

13-03-2014 00:37
Nadat we om 8:30 verzameld waren bij SVL hebben we gezamenlijk de doeltjes klaar gezet.
En zijn we met de warming-up begonnen en hebben wat geoefend.
Om klokslag 9:00 begon de wedstrijd.
We begonnen zoals altijd weer gelijk met druk op te voeren.
We gaan gelijk weer in de aanval en er komt een schot vanuit achteren en deze komt net voorbij het midden van het
veld er wordt gelijk op goal geschoten over de keeper heen en goal.... 1 – 0.
De tegen stander neemt uit en we gaan gelijk weer in de aanval en nemen de bal over.
Met wat overspelen komen we in hun strafschop gebied en knallen op het goal.
Goalllllllll 2 – 0.
CDW weet de bal te bemachtigen en in de 8e minuten scoren ze bij ons 2 – 1.
Gelijk weer uitgenomen en mooi overspeel spel we trappen op het doel en net naast.
Tegenstander neemt uit en en gaat in de aanval we veroveren gelijk weer de bal en stormen
weer op het doel af schieten mis.
De keeper schiet uit en we pakken de bal op en knallen weer op het doel mooi gehouden van hun keeper.
CDW neemt uit en gaat in de aanval komt ons voorbij en schieten goal. 2 – 2.
Nog 3 minuten te spelen we gaan gelijk weer in de aanval mooie voorzetje schieten ah net naast.
Tegenstander schiet uit komt tot de helft van het veld en nemen de bal mee, geven een
voorschot wordt goed opgepakt schieten whooo wat goed gehouden van onze keeper.
De keeper schiet uit tot voorbij de midden lijn en wordt gelijk opgepakt door onze spelers,
lekker overspelend richting goal voorzetje en knal goal!!!! 3 – 2.
De tegenstanders nemen uit en gaan in de aanval we nemen de bal over en gaan richting midden veld.
De scheidsrechter fluit af en we gaan wat water drinken en uitrusten we bespreken wat nieuwe tactieken.
Tussen stand 3 – 2.
We zijn er weer klaar voor even opstellen en we gaan weer beginnen.
Wordt afgeschoten door CDW en komen in ons strafschop gebied knallen oooh maar wat een redding van
onze keeper.
Keeper schiet uit via de buiten zijde gaan we in de aanval voorschot en de keeper houd hem.
CDW neemt weer uit en gaat via de vleugels richting ons goal, voorzetje en een knal goal 3 – 3.
We Gaan gelijk weer in de aanval maar CDW neemt de bal over en schieten naar voren,
knal op het goal net naast.
Jammer de keeper neemt uit maar niet ver genoeg CDW heeft de bal en schieten op het doel
paal nog een schot net naast tjonge jonge wat is het spannend.
Onze jongens en meisjes nemen het weer over en gaan in de aanval voorzet en knal
goalllll!!!! 4 – 3.
Het lijkt wel of onze F2 vleugels krijgen ze zweven over het veld.
Weer richting de tegenstander hebben nog steeds bal bezit voorzetje en gevolgd door
een flink trap goal 5 – 3.
De wedstrijd gaat verder nog maar een paar minuten spelen en dan komt de tegenstander opzetten
en schieten mooi gehouden zeg.
Onze keeper trapt uit en we nemen de bal weer mee en gaan weer vol in de aanval.
Binnen door, buiten om over en weer gaat die bal en dan volgt er weer een knal
Goal 6 – 3.
Tegenstander neemt snel uit in de aanval maar we hebben de bal al weer terug.
Weer richting goal voorschot maar wordt onderbroken door de tegenstander en komen
onze kant op.
We weten de bal weer te onderschepen en dan fluit de scheidsrechter de wedstrijd af.
Jippie penalty`s schieten wordt er geroepen door de jongens en de meisjes.
Na nog wat overwinnings foto te hebben gemaakt lekker gedouched en wat gedronken,
gaan we met een voldaan gevoel naar huis.