Wedstrijd verslag SVL F2 - Candia`66

16-11-2013 11:40
Rond 08:15 verzameld bij SVL en om 8:30 stonden we alweer op het veld te trainen.
Om 09:00 begon de wedstrijd en onze spelertjes hadden gelijk alweer hun aanval modus aan staan.
Lekker overspelen en gaatjes zoeken om nog meer naar voren te komen, je kon zien dat de technieken,
die we bij de training hadden geoefend zijn vruchten afwerpt.
Weer mooi overspelend gaan we op ons doel af en ongeveer in de achtste minuut scoorde we met 1 – 0.
Tegen spelers mogen weer aftrappen gelijk zitten onze jongens en meiden er weer boven op en speelde weer goed over en
naar voren, helaas de bal werd weer terug veroverd en stormde op ons doel af schieten maar onze keepster hield hem mooi tegen.
Zo gaan we nog wel even door maar de tegen stander begon toch met wat meer druk te spelen en braken toch iedere keer weer net even
door onze verdediging heen en scoorde zo 4 doelpunten achter elkaar.
De scheids fluit af en de tussen stand is 1 – 4.
Even wat drinken en tactieken bespreken en dan zijn we er weer klaar voor, de wedstrijd gaat weer verder.
De tegenstander neemt gelijk weer de bal over en scoort 1 –5.
We mogen weer aftrappen en spelen weer continue op de helft van de tegenstander maar helaas krijgen ze het
toch steeds voor elkaar om door te breken en weer te scoren en inmiddels is het al 1 – 8.
We mogen weer uit trappen en gaan er voor dan maar weer eens buiten om proberen en er komt een voorschot
deze wordt opgepakt en via de lat goal....Jippie 2 – 8.
We speelde weer lekker verder en toch wel steeds op de tegenstander zijn helft maar toch kregen de
tegenstanders het telkens weer voor elkaar om te scoren.
De scheids fluit af en de eindstand is het 2 – 11.
Meisjes en Jongens van de F2 ook al hebben we verloren we hebben wel heel goed gespeeld.