Wedstrijd verslag 7 December SVL F2 - Jonathan F16

13-12-2013 22:59
Na dat we na 8:15 aanwezig zijn bij SVL  zijn we het veld gaan opzetten.
Lekker warm gelopen en lekker veel geoefend met corners nemen waren we er klaar voor.
Klok slag 9:00 begint de wedstrijd en er wordt afgetrapt en we gaan gelijk weer in de aanval.
De bal wordt alweer overgenomen door de tegen stander en naar 10 minuten spelen staan we achter met 0 – 1.
We pakken het spel weer op en gaan weer vol tegen aan en in de aanval.
Mooie kansen door goed over te spelen en door naar voren te breken, maar helaas de F16 hebben goeie verdedigers.
De bal wordt weer overgenomen en de F16 komt in ons strafschop gebied en schiet ooooh wat een geweldige redding
van onze keeper, deze schiet de bal ver naar voren uit en wordt aan genomen en we schieten jammer net naast.
De tegenstanders nemen uit en gaan direct in de aanval en schieten goal de stand is 0 – 2.
We mogen weer uit nemen passen over maar helaas wordt alweer over genomen door de F16 en schieten goal 0 – 3.
We hebben weer bal bezit vol in de aanval mooi overgespeeld en schieten , jammer paal.
Tegenstanders nemen snel uit en passen naar voren en schieten goal 0 – 4.
En de scheidsfluit af tussen stand 0 – 4 voor de F16.
Even wat drinken en de verdediging maar wat opschroeven veel overspelen besproken we zijn er weer klaar voor.
De Wedstrijd gaat weer beginnen en we gaan weer meteen in de aanval en weer een mooie kans maar de bal
wordt alweer meegenomen door de tegen stander schieten maar hij gaat naast.
Na zo`n 12 minuten spelen over en weer breekt de tegen stander door en schieten goal 0 – 5.
En zo wordt het toch nog een spannende wedstrijd toch hebben we veel bal bezit en komen steeds in het
strafschop gebied maar hij gaat er steeds net niet in en de de F16 nemen de bal weer over en schieten goal 0 – 6.
Daarna blijft het heen en weer gaan maar we hebben net niet meer de kracht om te scoren en de F16 schieten er nog
een in 0 – 7 en de scheids fluit af eindstand 0 – 7.
Nog lekker penalty`s schieten en dan lekker douche en wat drinken.
Desondanks dat we hebben verloren Jongens en Meisjes jullie hebben geweldig gespeeld en zeker in de tweede helft